Výhody koktejlu z červené řepy

Než se v tomto vydání blogu dozvíte o výhodách mléčného koktejlu z červené řepy, podíváme se, o čem je červená řepa. Červená řepa je známá v Kanadě a ve Spojených státech jako červená řepa, u rostlinné části je známá jako červená řepa. Mezi další varianty názvu patří zahradní řepa, stolní řepa, večeře, červená řepa a zlatá řepa.

Živiny nacházející se v červené řepě zahrnují draslík, sacharidy, vápník, vitamín C, železo, vitamín B6 a hořčík. Existuje několik receptů, které můžete udělat s červenou řepou, a to jak s jídlem, tak s nápoji, a to zahrnuje i koktejl z červené řepy.

Co je to koktejl z červené řepy?

Historie červené řepy

Zde je letmý pohled na původ červené řepy. Červená řepa, velmi užitečná v medicíně a barvení potravin, může být použita v kuchyni a k ​​léčení. Existují účty, které říkají, že červená řepa má původ v Nizozemsku, Egyptě a Řecku. Věřte tomu nebo ne, toto bylo údajně pěstováno také v Hanging Gardens of Babylon, ale úkol pokračuje.

V dnešní době se červená řepa objevuje v kuchyni, konkrétně v salátech, a je oblíbená také ve východní a střední Evropě. Kromě mléčného koktejlu z červené řepy si Itallyrainians ve své zemi oblíbil boršč nebo polévku z červené řepy. Mezi ingredience patří paprika, mrkev, vepřový vývar, brambory, jogurt, kefír, ředkvičky a další.

Jak vyrobit koktejl z červené řepy

Jak chutná červená řepa? Je známo, že červená řepa chutná se zemitými texturami trochu hořce. Existují lidé, kteří říkají, že chuť je srovnatelná se špínou. Abychom je vyvážili, doporučujeme je spárovat s jasnými, čerstvými a sladšími příchutěmi.

K výrobě mléčného koktejlu z červené řepy (dvě porce) budete potřebovat:

Dvě červené řepy, vařené a nakrájené na kousky

2 lžíce cukrového sirupu

125 ml mléka, chlazené

Dva kopečky zmrzliny, doporučená příchuť je vanilka

1 lžička skořicového prášku

Pokyny:

  • K mixování červené řepy použijte mixér.
  • Poté přidejte cukrový sirup, skořicový prášek, drcený led a mléko. Začněte míchat.
  • Přidejte do směsi vanilkovou zmrzlinu.
  • Podávejte chlazené.
  • Tak snadné je to udělat, perfektní pro sdílení s rodinou a přáteli. Užívat si!

    Výhody mléčného koktejlu z červené řepy

    Nízkokalorická zelenina, červená řepa je zdrojem výživy, když ji máte jako smoothie. Nabitý esenciálními vitamíny a minerály, koktejl z červené řepy nabízí zdravotní výhody, jako je léčba cukrovky a vyrovnání krevního tlaku.

    Podporuje zdraví srdce

    Dusičnany oplývají šťávou z červené řepy. Jsou přítomny k rozšíření cév, čímž snižují krevní tlak a přispívají k lepšímu zdraví srdce. Mléčný koktejl z červené řepy může také snížit nervový systém a nadměrnou stimulaci nervů, které jsou zodpovědné za zvýšení hladiny krevního tlaku a zvýšení rizika srdečních onemocnění.

    Pomáhá předcházet zánětu

    Protizánětlivé výhody mléčného koktejlu z červené řepy jsou významné, protože pomáhá bojovat proti zánětu způsobenému kardiovaskulárními chorobami, obezitou, onemocněním jater a rakovinou. Dobrou zprávou je, že pravidelná konzumace šťávy z červené řepy je může snížit v životně důležitých tělesných orgánech.

    V červené řepě je betalain, pigment známý svými protizánětlivými vlastnostmi.

    Bojuje proti rizikům rakoviny

    Údaje Světové zdravotnické organizace ukazují, že rakovina je druhou nejčastější příčinou úmrtí na celém světě.

    V červené řepě najdete antioxidant známý jako betacyanin, o kterém je známo, že bojuje a bojuje proti volným radikálům. Patří mezi způsoby, jak šťáva přispívá k prevenci rakoviny.

    Pomáhá při léčbě cukrovky

    Existují studie, které ukazují, jak užívání šťávy z červené řepy nebo koktejlu může snížit hladinu glukózy v krvi s betalainy.

    Tyto účinky byly pozorovány také u jedinců trpících obezitou, kteří si šťávu užívali spolu se sacharidy, což u nich způsobilo nižší inzulínovou rezistenci ve srovnání s těmi, kteří nejsou obézní, a těmi, kteří nezkusili mléčné koktejly z červené řepy.

    Zvyšuje výkon tréninku

    Nakonec byla šťáva z červené řepy spojena s atletickým výkonem, kromě zlepšení stavu kardiovaskulárních a respiračních chorob. Šťáva měla na běžce také několik účinků, protože bylo prokázáno, že suplementace nápojem prodlužuje dobu, po kterou jsou tito běžci vyčerpaní.

    Jejich použití během tréninku zlepší výkon a zlepší výsledky. Mezi další známé výhody patří snížení rizika demence, podpora lepšího zdraví jater, zlepšení trávení a pomoc při hubnutí. Další z těchto řepy a pěstování plodin můžete objevit, jak budete číst dále v blogu.

    <

    Pěstování této červené řepy ve vaší zahradě vám umožní realizovat mnoho výhod mléčného koktejlu z červené řepy, které můžete mít. Nejprve je důležité vědět, co potřebujete. Máte místo ve svých nemovitostech? Za druhé, vyberte poskytovatele těchto skleníků a můžete uvést několik. Poté se s nimi spojte a prodiskutujte své specifikace.

    Stanovení ceny a kvality je důležité. Pokud tak učiníte, tyto skleníky pro pěstování a sklizeň červené řepy nabízejí nejlepší prostředí pro tyto plodiny, od farmy po kuchyň.