Jak rozložit pohovku s dvojitým sklápěním

Právě jste si koupili novou dvojitou rozkládací pohovku a chcete ji rozebrat a dát do svého domova. Máte mnoho otázek, ale jak vůbec začít? První věc, kterou potřebujete, je příručka dodaná s pohovkou. S touto příručkou v ruce se snadno naučíte rozkládat pohovku s dvojitým sklápěním!

Kroky při rozkládání pohovky s dvojitým sklápěním

Krok první – Prvním krokem je shromáždění nástrojů. Budete potřebovat křížový šroubovák, nastavitelný klíč a nějaké kleště. Jakmile budete mít tyto položky po ruce, je načase prostudovat manuál a začít!

Krok dva – Druhým krokem je začít odstraněním šroubů, které drží pohromadě různé části rámu. To vám umožní rozebrat, jak váš gauč funguje, a usnadnit případné budoucí opravy.

Krok tři – Našli jste všechny potřebné šrouby, nyní je čas odstranit části rámu. Měli byste být schopni rozebrat každou část a lépe porozumět tomu, jak je váš gauč sestaven.

Krok čtvrtý – Nyní, když máte představu, jak to všechno funguje, je čas na skutečnou práci! Čtvrtým krokem, jak rozebrat pohovku s dvojitým sklápěním, je začít demontovat rám.

Krok pět – Nyní, když jste sundali vše z rámu, je čas na pátý krok, jak rozebrat pohovku s dvojitým sklopným křeslem! Měli byste vidět, jak každá část funguje samostatně a jak se všichni sešli, aby vytvořili gauč.

Krok šest – Takže teď jste rozebrali, jak váš gauč funguje, ale jak ho dáte dohromady? Šestým krokem, jak rozebrat pohovku s dvojitým sklápěním, je dát vše zpět na rám a znovu sestavit! Měli byste být schopni sledovat, jak se věci dřív dělaly.

Krok sedm – Nyní, když máte hotovo, jak rozebrat pohovku s dvojitým skláním, je čas na poslední krok! Použijte, jak jste všechno strhli, jako pokyny, jak vše dát dohromady a zajistit, aby nic nezmizelo. Ujistěte se, že při skládání věcí používáte spoustu elektrické pásky, což zajistí, že zůstanou těsné a utěsněné.

Krok osm – Po všech těch pracích by váš způsob rozebrání pohovky s dvojitým sklopným křeslem měl vypadat dobře jako nový! O nejtěžší část bylo postaráno, nyní si musíte užít jen to, abyste si to užili a předvedli, jak jste skvělí při opravě nábytku!

Co je pohovka s dvojitým sklápěním?

Pohovka s dvojitým sklopným gaučem je polohovací gauč pro dvě osoby, kterou může používat jedna nebo více osob. Poskytuje sezení, jak rozebrat pohovky s dvojitým sklápěním, a často je najdete v rodinných pokojích. Přicházejí s tím, jak rozložit pohovky s dvojitým sklápěním, které umožňují nastavení opěradel podle toho, jak rozebrat pohovky s dvojitým sklopným gaučem.

Jak opravit vadnou pohovku s dvojitým sklápěním

Všichni rádi zůstáváme doma a sledujeme televizi v chladnějších měsících, ale jak se cítíte ve svém novém gauči, který se nedá sklopit? Pokud se jedná o pohovku s dvojitým sklápěním, máte pro tento problém snadnou opravu. Hardware lze snadno sundat a znovu připojit, jak chcete. Zde je postup, jak opravit vadnou pohovku s dvojitým sklápěním:

Krok první. Vyšroubujte šrouby na spodní straně obou lehátek. Předtím se ujistěte, že jste pořídili fotografii nebo diagram, jak byly připojeny, abyste je mohli později vrátit zpět.

Krok dva: Odstraňte šrouby na spodní straně obou lehátek. Předtím se ujistěte, že jste pořídili fotografii nebo diagram, jak byly připojeny, abyste je mohli později vrátit zpět.

Krok tři: Pokud je potažena tkaninou, odstraňte a zlikvidujte jakoukoli starou látku, která mohla být přilepena k podstavci židle, pomocí horké lepicí pistole. Lepidlo může bránit tomu, aby šrouby vyšly ze základny židle, a pokud mezi jinou tkaninou, která byla předtím slepena, není dostatečná vůle, může být obtížné odstranit obě lehátka najednou, aniž by došlo k jejich poškození.

Krok čtyři: Odstraňte všechna stará lepidla na podstavci židle a oddělte obě lehátka. Položte je na rovný povrch (stůl, podlaha), abyste odstranili veškerá další lepidla, která mohla být náhodně slepena horkou lepicí pistolí nebo tmelovým nožem.

Poslední věc, kterou musíte udělat, je setřít všechny staré zbytky lepidla z podstavců obou židlí pomocí vody a tekutého mýdla, abyste odstranili zbytky lepidla.

Konečným výsledkem jsou dvě oddělená křesla, z nichž jedno lze použít hned, aniž byste museli dělat cokoli jiného, ​​kromě toho, že zašroubujete zpět šrouby a použijete je tak, jak byste normálně používali jediné křeslo! Druhý bude vyžadovat nějakou menší montáž, než bude znovu použitelný.