Jak demontovat sedačku Ashley Model 10073868?

Dnes budeme hovořit o tom, jak demontovat Ashley model 10073868 loveseat. Polohovací sedací soupravy Ashley Furniture Industries mohou mít hloubku až 42 palců, což z nich činí výzvu, aby se vešly malými dveřmi nebo chodbami v domácnosti.

Některé z konstruovaných sklápěcích lehátek jsou obzvláště obtížně přepravitelné, protože mohou vážit 260 liber nebo více.

Rozebrání lehátka Ashley je metoda, kterou používají někteří profesionální stěhováci, protože usnadňuje přepravu pohovky z místnosti do místnosti nebo jiného domu, zvláště pokud to musíte udělat sami.

Nejprve se podívejme na základní otázky:

Co je to místo k sezení?

Pohovka je jen židle pro dvě osoby, která vypadá jako malá pohovka. Je určen pro pohodlné ubytování dvou lidí a připomíná malý gauč. Jsou ideální pro malé prostory, které nemají dostatek místa pro velkou pohovku, a přesto vyžadují posezení.

Loveseats byly často jen nadměrně velké židle se dvěma sedadly uspořádanými do tvaru „S“. Sedadla byla uspořádána tak, aby stáli proti sobě.

Pohovka je každé dvoumístné křeslo. Mohou být vyrobeny z jakéhokoli materiálu nebo designu, bez ohledu na jejich širokou definici. Loveseats lze nalézt v každé části domu, stejně jako v parcích a zahradách.

Mnoho jednotlivců používá místo k sezení místo toho, aby přidalo styl a pocit luxusu, než aby šetřilo prostor. Výsledkem je, že sedací soupravy jsou často součástí sad obývacích pokojů, které obsahují také pohovky.

Pojďme si tedy projít velkou otázku:

Jak demontovat Ashley model 10073868 loveseat?

Krok č. 1: Vyhledejte uvolňovací mechanismy

Pokud pomocí tlačítek nebo dálkového ovladače vysunete podnožku a sklopíte zadní část polohovací pohovky Ashley, odpojte ji. Neprovedení tohoto kroku může mít za následek úraz nebo úraz elektrickým proudem.

Fotografujte židli, jak ji rozebíráte fotoaparátem. Poté, když přijde čas na přestavbu gauče, vám obrázky pomohou.

Identifikujte uvolňovací mechanismy. V závislosti na modelu a roce vašeho gauče Ashley najdete uvolňovací mechanismy v zadní části pohovky nebo v dutém prostoru pod sedadly.

Pokud máte lehátko čalouněné tkaninou, jako je typ Sorrell nebo něco podobného, ​​může mít zadní část pohovky látkový panel připevněný suchým zipem. Zvednutím nebo sejmutím tohoto panelu můžete objevit páčky nebo mechanismy, které můžete upravit tak, aby rozebíraly části pohovky.

Pokud je vaše pohovka vyrobena z kůže nebo jí chybí pásek na suchý zip, vložte prsty do švů vzadu. Cítili jste páku, která vám umožní oddělit zadní část pohovky od zbytku gauče. Pokud se vám páčka ve švu zdá být těsná, možná ji budete muset upravit a povolit pomocí šroubováku.

Lehce sklopte gauč na záda a zkontrolujte strukturu a součásti pod sedadly. Z tohoto úhlu je viditelná mechanika, která drží paže, záda, střední část pohovky, opěrku nohou a pružiny.

Krok č. 2: Demontáž lehátka

Připravte si plastové sáčky na zip. Označte je částí gauče, abyste mohli ukládat malé kousky hardwaru, jako jsou šrouby, které vypadnou z gauče. Například jeden vak by měl být označen jako „opěrka nohou a střední část pohovky“, zatímco druhý by měl mít označení „levá paže“.

Chcete -li oddělit zadní část sedadla a ruce od pohovky, upravte všechny páky, které jste objevili v zadní části gauče.

Položte gauč na záda. Vyjměte opěrku nohou a střední část pohovky, které jsou umístěny ve spodní části pohovky. Demontujte tyto součásti z kovové základny pomocí klíče a šroubováku.

Sundejte základ jídla z gauče. Poté uvolněte páčky, šrouby nebo šrouby na bocích a držácích gauče a sejměte ramena pohovky.

Odstraňte kolejnice a podpěrné prvky ze spodní části sedadla. Poté můžete oddělit zadní část gauče od židlí a případných pružinových sad.

Pokud máte model Tafton, Knockout nebo Sorrell, odpojte středovou konzolu od pohovky.

Toto jsou kroky k demontáži Ashley modelu 10073868 loveseat. Pojďme si nyní projít některé často kladené otázky o milostných sedačkách Ashley a milostných sedadlech obecně.

Často kladené otázky

Můžete si rozložit gauč na lehátku?

Většina rozkládacích pohovek může být rozebrána. Někteří výrobci však mohou povolit pouze částečnou demontáž. Mohli byste jednoduše odstranit zadní část typu, který máte, ale některé pohovky vám umožní odstranit polštáře, područky a středové konzoly.

Pokyny k vyjmutí kusů gauče byste měli zahrnout do příručky, ale pohovku můžete vždy překlopit na záda, abyste zkontrolovali spojení. Abyste se vyhnuli nechtěnému poškození nábytku, musíte vědět, jak rozložit gauč při přepravě nebo cestování.

Odpojení i jen opěradla usnadní manévrování v malých oblastech. Pokud je však většina figurek vestavěná, zvažte najetí stěhováků, kteří úkol zvládnou.

Rozkládají se lehátka Ashley?

Většinu polohovacích židlí Ashley lze rozebrat sami. Některá pomoc by však byla oceněna.

Ať už máte pomoc nebo ne, měli byste si naplánovat mnoho označení všech vašich rozebraných komponent nebo přísný organizační postup, pokud chcete záviset na své paměti.

Závěr

Postupujte podle těchto dvou snadných kroků, jak demontovat Ashley model 10073868 loveseat. Také jsme přidali často kladené otázky k uvedenému tématu pro další reference.